diumenge, 13 de setembre de 2020

MENJADOR: Recull de les principals mesures de seguretat i higiene previstes per aturar la propagació de la COVID-19

Recull de les principals mesures de seguretat i higiene previstes per aturar la propagació de la COVID-19:

Es mantenen els grups estables que hi ha a l’escola. Al menjador, a partir d’una nova redistribució de taules, i al pati.

Dins el menjador hi haurà ventilació permanent durant l’estona dels àpats, i general en el moment del canvi de torn mentre es duu a terme la neteja i desinfecció de taules i cadires, i es prepara el parament del torn següent.

El projecte d’autonomia s’ajorna temporalment. El monitoratge servirà al plat tots els aliments. Al mig de la taula no pot haver-hi la panera, l’amanida o el plat amb les peces de fruita per exemple.

Higiene de mans amb solució hidroalcohòlica -amb vaporitzador- abans i després de l’àpat com a mínim. En la mesura que sigui possible es durà a terme amb aigua i sabó, per exemple amb els infants de P3 a P5 abans d’entrar a classe.  Cada monitor/a anirà equipat amb un vaporitzador a excepció del moment de l’àpat, per a facilitar la higiene de mans quan sigui necessària i evitar guardar les distàncies de seguretat.

L’ús de la mascareta pels infants serà permanent durant la franja horària de menjador a excepció de l’hora de l’àpat. El monitoratge també la portarà durant tot el servei. A l’estona de pati, en funció del risc de propagació del virus, és possible que es flexibilitzi l’ús comptant que es troben amb el seu grup estable.

L’atenció a les famílies a les 9h es farà des de la porta exterior / sortida emergència del menjador.

0 comentaris:

Publica un comentari