dimarts, 15 de setembre de 2020

Circular Inici de Curs 2020-2021

 

Benvolgudes famílies,

Com cada mes de setembre, us fem arribar les informacions més importants per aquest curs 2020-21:

 INFORMACIONS DE L’AMPA VIA MAIL:

Com ja vam fer el curs passat, les informacions importants de les activitats que gestiona l’Ampa es continuaran enviant via correu electrònic. Aquest estiu hem actualitzat les dades de contacte de les famílies que ens ho heu demanat i de les famílies noves d’alumnes de p3. En el cas que hàgiu fet un canvi de correu, és important que ens ho comuniqueu d’immediat. A més, volem recordar que sempre que tingueu una consulta, dubte, suggeriment o queixa, cal enviar un mail al correu de l’Ampa.

ampaquart@gmail.com (noms i curs dels fills, telèfons i correus electrònics de contacte).

 

INFORMACIÓ ACTUALITZADA DE LES ACTIVITATS DE L’AMPA AL BLOG

Trobareu tota la informació que fa referència a les activitats i tasques a què es dedica l’Ampa en el nostre blog. 

 

 EXTRAESCOLARS 2020-21

En breu es passarà la informació de quines extraescolars es podran fer .

Recordeu que cal tenir molt present la normativa referent al procés d’inscripció, gestió d’altes i baixes i pagaments (ho trobareu al dossier d’extraescolars que rebreu durant aquesta setmana ). Recordeu que la publicació de llistats es farà a l’escola i s’enviarà mail informatiu.

L’Inici de les activitats extraescolars serà a partir de l’1 d’octubre (depèn del dia de cada extraescolar). A cada una de les activitats us donaran els fulls de matrícula, dades de domiciliació i protecció de dades. Kids&Us començarà, excepcionalment, el 14 de setembre i acabarà a finals de maig o principis de juny (en funció dels festius que afectin cada grup).

 

LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

Us recordem que les comandes del material escolar i els llibres comprats a la web de Comercial Girona de Llibres es portaran directament a l’escola. Sabem que ja s’han rebut una bona part de les comandes.

En el cas de famílies que ho hagueu comprat en d’altres botigues, cal portar-ho tot el primer dia de curs.

 

MENJADOR

Al juny passat, vau rebre un correu amb la normativa provisional de funcionament del menjador. Us recordem algunes de les informacions més rellevants:

-  El servei de menjador pot utilitzar-se en modalitat fixe (6,20€/dia) o eventual (6,70€/dia). La modalitat fixe serà de pagament domiciliat, en canvi l’eventual funciona amb el servei de compra de tiquets diaris a la Ma. Angels.

-        Mensualment, i cada dia 10 de mes vençut, es cobraran els dies de Servei de Menjador disposats, descomptant les festes o els dies que no es faci ús del servei (només si hi ha hagut previ avís abans de les 9:30 del matí).

-  En el cas d’un rebut retornat sense causa justificada o previ avís, es tornarà a carregar  afegint la despesa bancària de 6€. Es girarà el rebut o es pagarà mitjançant transferència bancària, abans de 5 dies, després de l’avís d’impagament.

  • CONTROL ASSITÈNCIA: 972 469496. TRUCAR entre 9 i 9’30h del matí i avisar a la Ma. Angels.
  • GESTIÓ administrativa o de rebuts: Capgir Serveis. 972099075. capgir@hotmail.com
  • Consultes del funcionament del servei: Coordinadora: Alba Lamolda. 616569263. laura@totoci.net
  • COMUNICACIÓ DE PROPOSTES O INCIDÈNCIES: Mail de l’Ampa.

 

RECOLLIDA DE COMANDES DE ROBA

S’entregaran al costat del portal gran de l’escola, el proper 18 de setembre de les 17:10 a les 18h. També es podran fer comandes noves que es rebran al novembre/desembre. En cas excepcional, si algú necessita demanar-ho abans, es pot posar en contacte amb l’empresa Mia’s per si els ha quedat alguna peça en stock (telf. 687286602).

 Us recordem que la junta de l’Ampa sempre agraeix la col·laboració de les famílies mitjançant el pagament de les quotes o bé participant activament en algunes de les activitats que gestionem.  La junta es reuneix el primer dilluns de mes, a les 21:00h a la Sala de professors de l’escola. A part, us avancem que aquest curs, l’Assamblea General de l’Ampa es farà el 21 de Setembre. Rebreu la convocatòria i la informació unes setmanes abans. Esperem la vostra assistència!

 

Restem a la vostra disposició pel què faci falta! MOLT BON INICI DE CURS!

 

Junta de l’Ampa Sta Margarida

0 comentaris:

Publica un comentari