Saturday, 9 September 2017

Circular inici de curs

Benvolgudes famílies,

Com cada mes de setembre, l’Ampa comença a treballar en tot el que comporta un inici de curs. Us adjuntem a continuació les informacions més importants a tenir en compte per aquest curs 2017-18:

INFORMACIÓ ACTUALITZADA DE LES ACTIVITATS DE L’AMPA AL BLOG:  

Trobareu tota la informació que fa referència a les activitats i tasques a què es dedica l’Ampa en el nostre blog. Qualsevol dubte que tingueu el podeu resoldre mirant el blog o bé enviant un mail a la nostra adreça de correu.

INFORMACIONS DE L’AMPA VIA MAIL:

Per aquest curs, l’Ampa enviarà tota la informació important via del correu electrònic. Vam recollir les dades dels vostres fills el passat mes de juny i les vostres adreces de contacte. Si no tenim totes les dades actualitzades, pot ser que no rebeu la informació. Us demanem que reviseu si heu rebut el nostre correu amb les informacions de principis de curs i els documents de normativa de menjador i extraescolars que es va enviar la setmana passada. Si no teniu aquest mail, reviseu a la carpeta de correu brossa i si no envieu-nos de nou les vostres dades personals a ampaquart@gmail.com (noms i curs dels fills, telèfons i correus electrònics de contacte). Hi ha unes quantes famílies que no ens han retornat el full de recollida de dades que es va donar des de l’escola el passat mes de juny. Si hi ha algú que excepcionalment no té el correu operatiu ens ho comuniqueu quan abans millor.

EXTRAESCOLARS 2017-18:

Heu rebut per mail un dossier amb l’oferta d’extraescolars per aquest curs i també la normativa referent al procés d’inscripció, gestió d’altes i baixes i pagaments (també ho trobareu al blog de l’Ampa). És important que penseu bé què us interessa i sobretot que respecteu en tots els casos els terminis d’inscripció, ja que sinó és un enrenou per les entitats i clubs organitzadors i també pels mestres de l’escola. Recordeu que igual que el curs passat, aquest any la sol·licitud de inscripció es farà digitalment. El calendari d’extraescolars serà:
  • Formulari d’inscripció digital: entre el 13 i el 17 de setembre.
  • Publicació de llistats i possibles places vacants: entre el 20 i el 22 de setembre.
  • Publicació llistats definitius: 26 de setembre.
  • Inici activitats extraescolars: setmana del 2 al 6 d’octubre (depèn del dia de cada extraescolar). A cada una de les activitats us donaran els fulls de matrícula, dades de domiciliació i protecció de dades. Kids&Us començarà, excepcionalment, el 18 de setembre i acabarà el 5 de juny.

NOVETATS MENJADOR:

Al correu d’informacions d’inici de curs, vàreu rebre el document de normativa de menjador i la informació sobre el desdoblament del menjador en tres torns degut a l’augment d’alumnes en els darrers anys. S’ha optat per organitzar un primer torn pels alumnes d’infantil (P3, P4 i P5) de 12:30 a 13:30, un segon torn pels alumnes de cicle inicial (1r i 2n) de 13:30 a 14:15 i finalment un últim torn pels alumnes de 3r a 6è  (3r i 4rt de 14:00 a 14:45 i 5è i 6è de 14:15 a 15:00h). Pel que fa a la normativa, també s’ha actualitzat el procediment a seguir en cas de rebuts retornats (penalització de 3€ en el primer i 5€ en el 2n rebut impagat). Us recordem que qualsevol incidència referent a menús, dies que no deixeu nens a dinar,... els hi heu de comunicar a la MA Angels que estarà de les 8:55 fins les 9:30 al centre atenent als pares i venen tiquets per alumnes que es quedin de forma eventual. Per avisar per telèfon, recordeu que el número del menjador és 972469496.


RECOLLIDA DE COMANDES DE ROBA

Les bates i xandalls que vàreu encarregar el passat juny a Mia’s, s’entregaran a l’entrada de l’escola, sota el porxo d’entrada al pavelló el proper 18 de setembre de les 16:30 a les 18h. Recordeu que aquest cop només és entrega de comandes. La propera ocasió per poder comprar roba serà al mes de desembre, tot i així, de forma excepcional, si algú necessita demanar-ho abans, es pot posar en contacte amb l’empresa per si els ha quedat alguna peça en stock (telf. 687286602)

Us recordem que a la junta de l’Ampa ens faria falta més col·laboració de les famílies per poder gestionar totes les tasques que suposa la gestió de les activitats que fem pels nostres fills. La junta es reuneix el primer dilluns de mes, a les 21:00h a la Sala de professors de l’escola. A part, us avancem que aquest curs, l’Assamblea General de l’Ampa es farà el 16 d’octubre i és on es presenten els comptes anuals, es decideix el vot de la jornada intensiva del membre representant de l’Ampa al consell escolar i es fa un balanç de les activitats fetes al curs 16-17 i una presentació dels canvis i propostes pel curs actual. Hi esteu tots convidats!

Recordeu que valorem la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició pel què faci falta!

MOLT BON INICI DE CURS!

Junta de l’Ampa Sta Margarida                      

0 comments:

Post a Comment

 

AMPA SANTA MARGARIDA Template by Ipietoon Cute Blog Design