Friday, 4 August 2017

Resultats Votació per la Jornada intensiva del curs 17/18Hola famílies! 
els membres de l'AMPA encara estem treballant... Us publiquem els resultats de la votació de la jornada intensiva que es va fer el passat mes de maig. Sabem que nem un xic tard, però el final de curs és realment estressant ja que cal preparar la festa- sopar i deixar lligata molts temes pel curs vinent. 
En total vam tenir 174 vots. Un es va haver d'anular perquè estava repetit, per tan els resultats són indicatius dels 173 vots correctes que es van emetre. Us adjuntem el resum de vots emesos per pares, mares o tutors legals i el resultat de l'opció escollida de jornada intensiva. S'ha intentat que la jornada intensiva d'enguany reflecteixi el màxim possible els resultats de la votació. 
Esperem que acabeu de gaudir del què queda d'estiu!!!

___________________________________________
Benvolguts pares,


Us demanem la vostra col·laboració com a AMPA i sobretot de part dels representants del sector pares que formen part del Consell Escolar de l’Escola.

Que una escola faci jornada intensiva depèn d’una votació del consell escolar. El departament d’Ensenyament recomana que la jornada intensiva sigui de dues setmanes però la decisió final es pren cada curs en l’últim consell escolar.


Com cada any, en el consell escolar del mes de juny, es farà efectiva la votació per decidir quin període es farà jornada intensiva pel curs 2017-18. Us volem informar de què aquest tràmit sempre és molt incòmode pels assistents, ja que suposa un dur enfrontament entre sector pares i professorat. Com sabeu, la major part d’escoles aproven la jornada intensiva sencera (2 setmanes), un exemple ho és l’escola 9d4t. Ja fa anys que la votació és tensa ja que els professors creuen que fer només una setmana és un no reconeixement a la seva tasca i dedicació. També argumenten que fa molta calor i que fer la intensiva sencera és una compensació per la realització d’activitats fora del centre (sortides i colònies que suposen un augment de les seves hores laborables).


Per aquest motiu, vam decidir que necessitem corroborar quina és realment la opinió que tenen les famílies sobre la durada de la jornada intensiva, per tal de saber que estiguem votant en acord amb la voluntat majoritària i representativa de la comunitat de famílies. Necessitem votar amb coneixement de causa i per això us demanem la vostra votació/opinió. Us demanem que sigui una votació meditada, ja que d’aquesta consulta en dependrà el vot dels pares i mares que estem de representants al consell escolar i que determinarà al juny la jornada intensiva pel curs 2017-18. Penseu en el què és millor pels nostres fills/es, ja que en definitiva és per ells que ens plantegem aquests dubtes.


L’enllaç permet dos vots per família, un pel pare i un per la mare, indistintament dels fills que estiguin al centre. Cal omplir dades personals i nom de l’alumne o alumnes per qui es vota, curs que fan, i l’opció desitjada de jornada intensiva (0 setmanes, 1 setmana, 2 setmanes). Aquesta informació serà confidencial i només hi tindran accés els membres de l’Ampa i els representants dels pares en el Consell escolar.

Molt agraïts!


Junta de l’AMPA i representants dels pares en el Consell Escolar

0 comments:

Post a Comment

 

AMPA SANTA MARGARIDA Template by Ipietoon Cute Blog Design