dimarts, 15 de setembre de 2020

Uniforme escola
L'empresa MIA'S vindrà a l'escola 4 cops a l'any per a realitzar les comandes. Per seguretat COVID no es podrà emprovar roba, però el document de comanda es tindrà amb antelació amb les mides de les talles.
PRIMERA COMANDA: Per la comanda presencial el divendres 18 de setembre 17:10 a 18:00 al carrer tren al costat portal gran de l'escola.  Portar el full de comanda ja cumplimentat i tot a punt per a fer entrega del full i pagament. Així evitem aglomeracions.
Per la comanda on-line, la botiga on-line oberta del 15 al 22 de setembre. https://botiga.miasdisseny.com . El nostre codi és KSDBPQPS.
La roba s'entregarà el 2 d'octubre en horari de 17:10 a 18:00 al carrer tren al costat portal gran de l'escola. Les comandes que van quedar pendents d'entrega pel confinament, s'entregaran el 2 d'octubre, el mateix dia que s'entreguen les d'ara. Tant per la comanda on-line com l'entrega de les comandes pendents, si va malament la talla, es canviarà.
 

SEGONA COMANDA: Es realitza al novembre i es recull la roba a finals de Novembre/ inici Desembre.

TERCERA COMANDA: Es realitza al desembre i es recull la roba al febrer.


QUARTA COMANDA: Es realitza al febrer i es recull la roba a l'abril.


En qualsevol cas, en cas de necessitar roba fora d'aquest període, sempre us podeu posar en contacte amb ells per veure si tenen estoc disponible. El seu contacte és: mia@miasdisseny.com

0 comentaris:

Publica un comentari